Onze diensten

ONZE DIENSTEN

Metaalhandel Broersen is sinds 1910 actief in de metaalrecycling branche en kan teruggrijpen op ruim honderd jaar ervaring. Daar waar de eerste generatie Broersen destijds met de handkar deur aan deur ging om lompen en oude metalen in te verzamelen is het bedrijf thans uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met als werkgebied de Benelux.

FERRO & NON-FERRO MATERIALEN

Op onze locatie in IJmuiden kunnen particulieren en bedrijven op iedere werkdag van 07:30-16:30 uur terecht voor het inleveren van ferro & non-ferro materialen.

In de metaalhandel wordt onderscheid gemaakt tussen ferro metalen en non-ferrometalen. IJzer en alle legeringen op basis van ijzer worden ferro metalen genoemd. De overige metalen, zoals aluminium, goud en koper, worden non-ferrometalen genoemd.

PLAATSING CONTAINERS

Op elke locatie in Nederland.

Op verzoek plaatsen wij containers (20-40 m3) op elke locatie in Nederland. Deze containers worden gratis geplaatst en op verzoek van de klant omgeruild of ingenomen.

PROFESSIONEEL SLOPEN

Spoortrajecten, bedrijfsopbjecten, machines en constructies

Voor het slopen van spoortrajecten, spooremplacementen, bedrijfsobjecten, machines en constructies in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië alsmede het slopen van schepen en/of scheepswrakken in Europa en Afrika

TRANSPORT

We regelen alles voor u!

Voor het zwaardere werk hebben wij de beschikking over een DAF XF-95 kieptrailer en een XF-95 container wagen, al dan niet uitgerust met trailer/dieplader. Voor het fijnere werk hebben wij een lichte Iveco vrachtwagen voor de deur staan. Met ons wagenpark bestrijken wij de gehele Benelux en Duitsland.

Jaarlijks verwerken wij circa 80.000 ton ijzerschroot en enkele duizenden tonnen non-ferro kijk voor meer informatie en specificaties bij onze diensten